Privacy gaat over het recht van alle burgers en medewerkers op de bescherming van hun persoonlijke levenssfeer. De bescherming van persoonsgegevens is belangrijk en daarom heeft het Register Externe Veiligheidsrisico’s privacy hoog in het vaandel staan: wij verwerken persoonsgegevens op een rechtmatige, behoorlijke en transparante manier, conform wet- en regelgeving.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Hoe gaat het Register Externe Veiligheidsrisico’s om met uw persoonsgegevens?

Het Register Externe veiligheidsrisico’s verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Heeft u zich aangemeld voor een bijeenkomst of bepaalde informatie ontvangen? Uw gegevens worden dan uitsluitend hiervoor gebruikt.

Het Register Externe veiligheidsrisico’s bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Voor meer informatie kunt u de privacy verklaring lezen van het ministerie van IenW.

Vragen?

Heeft u vragen over hoe het Register Externe Veiligheidsrisico’s omgaat met uw persoonsgegevens of uw privacy waarborgt? Neem dan contact op:

Per e-mail: avg@minienw.nl

Per telefoon: 070 456 00 00

Per post:
Rijnstraat 8
2515 XP Den Haag
t.a.v. AVG