Er speelt veel op het gebied van veiligheid. Daarom staat dit onderwerp centraal tijdens het REV Congres op 12 september 2024. Het programma van het congres bestaat uit workshops, kennissessies en we hebben een serious game over het thema veiligheid. Bezoek bijvoorbeeld de sessie over kwetsbare gebouwen in aandachtsgebieden of kom erachter hoe je REV-data op een slimme manier gebruikt. We nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan deze dag.

De dag vindt plaats bij ACT Eventstudios op het terrein van Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Een inspirerend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest. Bezoek onder andere het brandweertrainingscentrum en het waterstof tankstation.

Met dit programma nodigen we iedereen uit met ons in gesprek te gaan, kennis uit te wisselen en van elkaar te leren. Zo bouwen we samen aan een register voor de toekomst.

Waarom het REV congres?
Het Register Externe Veiligheidsrisico’s (REV) is gevuld met data, benaderbaar en in beheer bij Rijkswaterstaat. In de toekomst zijn er nog verbeteringen nodig, maar samen met alle bronhouders en gebruikers van het REV willen we tijdens deze dag stilstaan bij het huidige resultaat.

In samenwerking met de Atlasconferentie
De kaarten van het REV worden gepresenteerd in de Atlas Leefomgeving. De jaarlijkse Atlasconferentie is daarom dé plek om ook het eerste REV congres te organiseren. Door deel te nemen, kun je kiezen uit workshops van beide evenementen! Deelname aan het congres is gratis. Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je direct in