Het Register Externe Veiligheidsrisico’s (REV) is in beheer. Samen met alle bronhouders, de gebruikers van de database en het brede werkveld van omgevingsveiligheid, vieren we dit moment op 12 september in Arnhem. 

Er speelt veel op het gebied van veiligheid. Hoe gaan we om met de informatiebehoeften in de toekomst? Tijdens het REV-congres zijn er workshops, kennissessies en een serious game rondom dit thema. Ook kunt u lokale, inspirerende voorbeelden op het terrein van de Industriepark Kleefse Waard (IPKW) bezoeken. Een inspirerend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest. 

Met dit programma nodigen we iedereen uit om met ons in gesprek te gaan, kennis uit te wisselen en van elkaar te leren. Zo bouwen we samen aan een register voor de toekomst. 

In samenwerking met de Atlas Werkconferentie
De kaarten van het REV worden gepresenteerd in de Atlas Leefomgeving. De jaarlijkse Atlas Werkconferentie is daarom dé plek om het REV congres te organiseren. Door deel te nemen heeft u de keuze uit workshops van beide evenementen!

Reserveer donderdag 12 september in je agenda! Registratie opent binnenkort. Stuur een mail naar rev@rws.nl met als onderwerp REV congres om op de hoogte te worden gehouden. Het congres is gratis te bezoeken.