Het REV-programmateam organiseerden verschillende bronhouder overleggen en werkplaatsen. Wat bleek? De naam bevoegd gezag module (BGM) zorgt bij enkele bronhouders voor wat onduidelijkheid. In veel gevallen is het namelijk niet het bevoegd gezag, maar de gedelegeerd bronhouder die deze module gebruikt. Vandaar de vraag aan jou als bronhouder: welke pakkende en hopelijk winnende naam kies jij?  

Wat is de bevoegd gezag module?

Vanuit het RRGS maakt Geodan in opdracht van het ministerie van IenW per activiteit een conversie van de data. Als bronhouder ga jij de data in het BGM controleren en wijzigen. Dit gebeurt voordat de data klaarstaat op de preproductie van het REV. Wil je meer informatie over de BGM? Klik dan hier.

Wat kun je winnen?

Niet onbelangrijk: de prijs! Allereerst ontvang je natuurlijk eeuwige roem. Maar het REV-programmateam brengt ook een taart naar de organisatie met de winnende naam voor de module. Op die manier kan je de overwinning samen met collega’s vieren. 

Hoe?

Stuur jouw winnende, pakkende naam naar REV@rws.nl. Doe dit vóór 25 november 2021. In de volgende REV nieuwsbrief wordt de winnende naam en winnaar bekend gemaakt.