Dit is niet mogelijk omdat met behulp van de antwoorden de afstanden worden bepaald volgens een structurele volgorde van het programma. Als de keuze eenmaal is gemaakt kan deze niet meer worden aangepast. 

De wens bestaat om hier in de toekomst verandering in aan te brengen zodat automatisch een herberekening plaatsvind. 

Deze categorieën van activiteiten worden in januari van 2023 bij versie 1.7 van het REV toegevoegd aan de invoermodule. 

Selecteer de activiteit, klik in het detailscherm op de drie puntjes naast de LocatieActiviteit en kies voor "overdragen aan andere bronhouder".  Vul in het scherm de code van de nieuwe bronhouder en de reden van overdracht in.  Klik vervolgens op klaar. De activiteit is na het valideren overgedragen aan het nieuwe bevoegde gezag.

Een REV account om toegang te krijgen voor meerdere organisaties is helaas niet mogelijk. Momenteel is het alleen nog mogelijk om per organisatie een apart REV account aan te maken. Het verzoek is om met een account van de desbetreffende organisatie een account aan te maken. Dit is voor ons een van de vele controles dat u ook daadwerkelijk werkzaam bent voor deze organisatie.

Gegevens overzetten naar een gemeente als bevoegd gezag is nog niet mogelijk. Op dit moment kan een gemeente alleen een inkijkaccount aanvragen. Het is wel de bedoeling dat uiteindelijk ook voor gemeenten het mogelijk wordt data aan te passen in de BGM. Aanpassingen hiervoor zijn in gang gezet, maar kunnen pas worden doorgevoerd als e-Herkenning is toegepast en alles is overgezet naar een standaardplatform. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk in Q1 van 2023 gebeuren.

staat u vraag er niet bij

Staat uw vraag er niet bij?

Stel dan uw vraag  aan onze helpdesk. 

Stel hier uw vraag aan onze helpdesk